Despre noi

ACCESIBILITATE. CONFORT. INTIMITATE

Cererile pentru serviciile de cazare sau sejururi în apartamente au devenit din ce în ce mai apreciate și căutate în ultimii ani, iar din dorința de a veni în ajutorul celor care caută astfel de facilități la prețuri accesibile a luat naștere conceptul Aria Apartments.

Totul a început în 2014 cu prima noastră locație, apartamentele Mozart, situate la 2 minute de mers pe jos de la Catedrala Mitropolitană și Teatrul Național. Acesta a fost primul pas pe care l-am făcut spre extinderea locațiilor și a serviciilor profesionale de cazare în apartamente și studiouri în centrul Clujului. Au urmat apoi Museum și Vivaldi Studios, Central Park Apartament și Garsonierele Bizet.

Și asta nu a fost tot. Pe influențe de muzică clasică și stiluri arhitecturale, 2017 ne-a surprins creând compoziția care poartă numele de Aria Apartments. Procesul a însemnat îmbinarea unei serii de elemente a căror rezultat a fost conceperea unui tablou unitar care să integreze și să echilibreze toate locațiile noastre.

Situate în inima Clujului, Apartamentele Aria sunt alegerea perfectă pentru cei care doresc să participe la viața culturală și artistică a orașului, să descopere comorile arhitecturale sau să se bucure de o ședere cât mai reușită într-una din cele 5 locații ale noastre.

Pentru fiecare din cele 15 spații de cazare am îmbinat cu dibăcie elemente de estetică cu grija pentru crearea unei atmosfere plăcute și atenția la cele mai mici detalii. Toate apartamentele și studiourile sunt utilate și mobilate complet, sunt dotate cu băi proprii și bucătării americane pentru a-ți asigura confortul și sentimentul de a te simți ca acasă.

Astfel, te invităm să le descoperi pe fiecare în parte și să te bucuri de serviciile noastre de închirieri apartamente și studiouri în inima Clujului. Te așteptăm cu drag!

APARTAMENT
MOZART

Strada Cuza, nr. 8

GARSONIERELE
BIZET

Str. Calea Moților, 14-20

VIVALDI
STUDIOS

Piața Mihai Viteazu, nr. 32

MUSEUM
STUDIO

Str. Paul Chinezu, nr. 8